Zorgkluis of clavisio-kluis

Om in geval van nood bij u binnen te kunnen komen, maken verpleegkundigen van ZZG zorggroep gebruik van een sleutelkluis. Daarom plaatsen we bij dit abonnement een Zorgkluis of Clavisio-kluis. In deze kluis plaatsen we uw huissleutel, waarmee de verpleegkundige uw deur kan openen.

Zorgkluis

Een zorgkluis is een ronde muurkluis van roestvrij staal. De diameter van de zorgkluis is ongeveer 20 cm en de diepte 12 cm. De kluis wordt geproduceerd door Lips. De kluis wordt met een metalen verankeringsplaat eenvoudig aan de muur gemonteerd. 

Clavisio-kluis

Een clavisio-kluis is ± 23 cm lang en 6 cm breed en kan in veel gevallen zeer snel en zonder schade of aanpassing aan de bestaande deursituatie worden gemonteerd. In de overige gevallen wordt muurmontage toegepast, waarbij de kluis aan de muur wordt verankerd.

SKG en Politiekeurmerk

Zowel de Zorgkluis als de Clavisio hebben de hoogste kwalificaties als het gaat om zwaar inbraakwerende en meeneem-beperkende eigenschappen. Uw sleutel is dus veilig in de kluis!

Deur extra vergrendelen?

Om ervoor te zorgen dat na alarmeren een verpleegkundige altijd met de sleutel bij u naar binnen kan moet u de deur van binnenuit nooit vergrendelen met een knip, deurketting, rolluik of een andere manier van vergrendelen dan enkel met de sleutel.