Vrijwilliger worden?

Iets doen voor een ander en er veel voor terug krijgen. Ook iets voor jou? Wil je iets betekenen voor ouderen in Nijmegen? Vrijwilligerswerk verrijkt je leven. Je betekent iets voor een ander, je doet nieuwe ervaringen op en je leert ervan. Samen zorgen we ervoor dat, met een beetje hulp, heel veel ouderen in Nijmegen langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Als vrijwilliger van Sterker Ouderenwerk kun je je op veel verschillende manieren nuttig maken. Ben je praktisch ingesteld? Of ben je juist goed in luisteren en het voeren van gesprekken? Ga je voor eenmalige kortdurende klussen of liever voor langdurig waardoor je een band kunt opbouwen met iemand? Werk je graag in een team, met groepen mensen of zelfstandig bij ouderen thuis?

Soorten vrijwilligerswerk

Er zijn verschillende soorten vrijwilligerstaken zoals bijvoorbeeld klussen doen, thuisadministratiehulp, chauffeur, gastheer of -vrouw bij de dagbesteding of word maatje. Inspiratie opdoen? Neus eens rond op deze website om een idee te krijgen van de verschillende diensten. Vind je het leuk om steeds wat anders te doen of heb je zelf ideeën of kwaliteiten voor vrijwilligerswerk? We gaan graag met je in gesprek over je wensen en de mogelijkheden! 

Vacatures

Vrijwilligersklussen en vacatures plaatsen we op de website voor vrijwilligerswerk in Nijmegen www.geldersehanden.nl, op verschillende wijkwebsites, op buurtapps als 'Nextdoor' en uiteraard op onze eigen vrijwilligerswebsite:

Klik hier voor een overzicht van de openstaande vrijwilligersvacatures. 

Zie je iets wat je leuk lijkt? Je kunt via de site meteen reageren door een profiel aan te maken. 

Heb je zelf ideeën of wil je graag een keer met ons in gesprek over de mogelijkheden? In een kennismakingsgesprek bespreken we wat je leuk vindt, waar je goed in bent of wat je juist wilt leren. 

Na de aanvraag krijg je helaas een foutmelding te zien. Geen zorgen; het formulier komt wel bij ons binnen. Wij doen ons uiterste best deze vervelende situatie zo snel mogelijk te verhelpen.