Thuisadministratie

Wanneer u bijvoorbeeld opeens alleen komt te staan, of niet goed meer kunt zien, kan het invullen van formulieren of bijhouden van de post en administratie lastig worden. Vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen bieden hulp bij de administratie.

Een vaste vrijwilliger van Sterker Ouderenwerk komt regelmatig bij u thuis. Het ordenen en bijhouden van de post en administratie doet u zoveel mogelijk samen. Zo mogelijk werkt de vrijwilliger met u toe naar een situatie waarin u de administratie weer (gedeeltelijk) zelf kunt voeren. U blijft zelf eindverantwoordelijke; de vrijwilliger neemt de administratie niet over.

Voor wie?

  • U kunt, door het ouder worden, de administratie niet meer (helemaal zelf) bijhouden (65 jaar en ouder)
  • Heeft u een vermogen boven de € 50.000 per persoon? Dan verwijzen we u door naar een administratiekantoor
  • U woont in de gemeente Nijmegen

Kosten 

De hulp van de vrijwilligers is gratis. U betaalt alleen de kosten voor bijvoorbeeld kopieën, postzegels of ordners.

Aanmelden en dan?

Wanneer u een aanvraag hebt gedaan voor hulp bij de administratie nemen we contact met u op om hulpvraag te bespreken. Heeft u schulden of is uw situatie erg ingewikkeld? Dan kan het zijn dat wij u doorverwijzen naar een Ouderenadviseur van Sterker Ouderenwerk.  

Na de aanvraag krijgt u helaas een foutmelding te zien. Geen zorgen; uw aanvraag komt wel bij ons binnen. Wij doen ons uiterste best deze vervelende situatie zo snel mogelijk te verhelpen.

Misschien interessant voor u?