Maaltijdservice Nijmegen - maaltijden aan huis

Elke dag zorgen voor een warme maaltijd: boodschappen doen, eten koken en alles opruimen. Gaat dat niet meer zo makkelijk? Dan is onze Maaltijdservice Nijmegen (vroeger heette dit 'Tafeltje Dekje') de oplossing. De maaltijden worden iedere dag klaar gemaakt met verse producten van het seizoen. Wij stemmen het menu af op uw wensen. En we houden rekening met uw dieet. Uw eigen vertrouwde vrijwilliger bezorgt de maaltijd bij u thuis.

Maaltijden aan huis; makkelijk, vers en gezond

Iedere dag worden de 'tafeltje-dekje' maaltijden met verse producten klaargemaakt. De maaltijden worden door de koks van Hofmans catering gemaakt. Zij koken mogelijk met lokale producten van het seizoen. Elke dag een maaltijd of slechts 1 keer in de week? Dat is geen probleem! Vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen bezorgen de maaltijd bij u thuis.

Eten wanneer het u uitkomt

De maaltijden worden de dag van te voren klaar gemaakt en direct verpakt en gekoeld. Zo zijn ze zeker vers. U warmt de koelverse maaltijd thuis op in de magnetron. U bepaalt zo zelf wanneer u wilt eten.

Dieetwensen 

De maaltijden worden met zo min mogelijk zout klaar gemaakt en op smaak gebracht met kruiden. Eet u vegetarisch of heeft u speciale dieetwensen? Dat is geen probleem. Voor bijna alle wensen kunnen we een menu op maat maken.

Menukeuze

Bij aanmelding kiest u de dagen waarop u een maaltijd wilt ontvangen. Ook kiest u of u een menu wilt van 1, 2 of 3 gangen. Elke week krijgt u een nieuwe menulijst, afgestemd op uw wensen. Via deze menulijst maakt u een keuze uit verschillende gerechten. Heeft u een dieet of eet u vegetarisch? Dan passen we uw menulijst daar automatisch op aan. Maakt u geen keuze uit de menulijst? Dan krijgt u het standaardmenu. Het standaardmenu verandert iedere dag. 

Maaltijdservice Nijmegen; altijd een vertrouwd gezicht!

Onze vrijwilligers bezorgen de maaltijden 6 dagen in de week bij u thuis. Is het een probleem voor u om de maaltijd aan de deur aan te nemen? Dan zet de maaltijdbezorger de maaltijd voor u in de keuken. Uw vaste bezorger komt iedere keer even kijken hoe het met u gaat. Dat geeft een geruststellend gevoel. 

Kosten

  • hoofdmaaltijd                                        € 7,80
  • hoofdmaaltijd plus soep                       € 9,30
  • hoofdmaaltijd plus dessert                   € 8,80
  • hoofdmaaltijd plus soep én toetje       € 9,95
  • toeslag grote portie                              € 2,00
    (extra groente of aardappelproduct)

U betaalt met automatische incasso aan Hofmans. 

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u soms vergoedingen bij de gemeente Nijmegen aanvragen. 

Een maaltijd afzeggen

Bent u al klant en wilt u een maaltijd afzeggen? Bel dan van maandag tot en met zaterdag met 'de maaltijdtelefoon van Hofmans', telefoonnummer: 024-3586076. De maaltijd voor de volgende dag kunt u tot 10.00 uur afzeggen. 

Meer weten over onze maaltijden aan huis?

Lees dan onze veelgestelde vragen.

Na de aanvraag krijgt u helaas een foutmelding te zien. Geen zorgen; uw aanvraag komt wel bij ons binnen. Wij doen ons uiterste best deze vervelende situatie zo snel mogelijk te verhelpen.

Misschien interessant voor u?