Praktische Hulp Thuis
Met praktische hulp kunt u het zelf organiseren

Natuurlijk woont u graag zo lang mogelijk in uw vertrouwde huis en doet u het liefst zelf de dagelijkse dingen. Met een beetje hulp lukt dat vaak prima. Vrijwilligers en professionals van Langer Thuis Nijmegen bieden graag praktische hulp bij zaken als administratie en formulieren, maaltijden aan huis, boodschappen, kleine klusjes of vervoer.

Chauffeur automaatje van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen

ANWB AutoMaatje

Moet u naar het ziekenhuis, tandarts of kapper, maar kunt u geen gebruik maken van de bus? Wilt u graag gaan eten bij een wijkrestaurant? Maar is het net te ver om te lopen? Met de vrijwillige chauffeurs van Sterker Ouderenwerk komt u er wel!

Belastinghulp door vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen

Belastinghulp

Heeft u moeite met het invullen van het Belastingformulier? Weet u niet van welke aftrekposten u gebruik kunt maken?
Vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk komen bij u thuis en helpen met het digitaal invullen van de belastingaangifte.

Boodschappenhulp door vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk Nijmegen

Boodschappenhulp

Een boodschappenlijstje maken, naar de supermarkt en sjouwen met volle tassen. Soms gaat dat beter als iemand daarbij helpt!

Computerhulp door Sterker Ouderenwerk in Nijmegen

Computerhulp

Heeft u vragen over of problemen met het gebruik van uw computer, tablet of smartphone? Vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk helpen u graag op weg!

Hulp bij formulieren aan ouderen in Nijmegen door vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen

Hulp bij formulieren

Heeft u moeite met het aanvragen van bijvoorbeeld Bijzondere bijstand, een Valyspas of kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk helpen ouderen in Nijmegen met het invullen van formulieren.

Klus Service; klussenhulp door vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen

Klus Service

Wilt u een kast verplaatsen? Snoertjes wegwerken? Een drempel verwijderen of een beugel ophangen? Een buitenlamp of rookmelder installeren? Of eindelijk dat schilderij ophangen dat al zo lang in een hoekje staat? De Klus Service-vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk helpen u graag bij kleine klussen!

Vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen bezorgen de maaltijd van Maaltijdservice Nijmegen/ Tafeltje Dekje thuis

Maaltijdservice Nijmegen - maaltijden aan huis

Elke dag zorgen voor een warme maaltijd: boodschappen doen, eten koken en alles opruimen. Gaat dat niet meer zo makkelijk? Dan is onze Maaltijdservice Nijmegen (vroeger heette dit 'Tafeltje Dekje') de oplossing. De maaltijden worden iedere dag klaar gemaakt met verse producten van het seizoen. Wij stemmen het menu af op uw wensen. En we houden...

Hulp bij de thuisadministratie door vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen

Thuisadministratie

Wanneer u bijvoorbeeld opeens alleen komt te staan, of niet goed meer kunt zien, kan het invullen van formulieren of bijhouden van de post en administratie lastig worden. Vrijwilligers van Sterker Ouderenwerk in Nijmegen bieden hulp bij de administratie.

Bekijk ook onze andere onderwerpen

Goed oud worden betekent ook: dingen doen die voor u de moeite waard zijn. De een levert graag een...

Om lang zelfstandig te kunnen blijven wonen is het van groot belang dat het in en om uw woning...

Goede informatie is belangrijk om de juiste keuzes te maken. Keuzes in wat ú nodig heeft om goed oud...